Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

BEDRIJFSUITJE BERGEN OP ZOOM

Ga jij een bedrijfsuitje in de regio Bergen op Zoom organiseren? Heb je al gedacht aan Playdôme Roosendaal? De perfecte locatie voor jullie volgende bedrijfsuitje. Met ons uitgebreide aanbod van vrijetijdsactiviteiten kunnen wij voor jullie gezelschap een passend arrangement samenstellen. We zijn gevestigd op 15 minuten rijden vanaf Bergen op Zoom. Lees snel verder en ontdek ons aanbod.

WIJ LEVEREN MAATWERK 

Multi Activity Center Playdôme Roosendaal biedt tal van mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje. Ons aanbod bestaat uit 5 traditionele activiteiten, in een innovatief jasje gestoken. Kijk bijvoorbeeld naar het hyperbowlen, een combinatie van klassiek bowlen en gaming, waarmee een compleet nieuwe dimensie is toegevoegd aan bowlen. Maar, dat is niet het enige. De lasergame instructie wordt gegeven door een hologram en tijdens het funcurlen zorgt de robotarm ervoor dat de curlingstenen weer worden teruggeschoven. Toe aan een adrenalinekick? Kies dan voor het hakbijl gooien (18+) of daag elkaar uit tijdens het karten met elektrische karts.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Maak het bedrijfsuitje in de regio Bergen op Zoom compleet met een bezoek aan de horeca. Gaan jullie voor een ontvangst, lunch, diner, borrel of afsluiting? Tip! Voor groepen vanaf 10 personen bieden we speciale groepsarrangementen aan. Ben je benieuwd naar de arrangementen? Neem dan contact met ons op!

Voor een bedrijfsuitje in de regio Bergen op Zoom ben je bij ons aan het juiste adres. We denken mee voor het beste programma en verzorgen de dag tot in de puntjes. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een vergadering of een feestavond? Of heb je een ander idee? Onze mogelijkheden zijn oneindig.

ALPIJNS THEMA

Bij Playdôme Roosendaal staat het Alpijnse thema centraal. De warme Alpijnse sfeer is overal in doorgevoerd. Zo is het hakbijl gooien in het Alpijnse bos, funcurlen in een gletsjer en kom je hyperbowlen? Dan zie je op de achtergrond het wintersportdorpje Serfaus-Fiss-Ladis uitgelicht met maar liefst 1300 ledlampjes. Een sfeervol en gezellig bedrijfsuitje gegarandeerd!

NEEM CONTACT OP

Kom met ons in contact om alle mogelijkheden te ontdekken voor een bedrijfsuitje in de regio Bergen op Zoom. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Liever gelijk in contact komen? Mail naar info@playdome.nl of neem telefonisch contact op via +31 165 570 777. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Bedrijfsuitje Bergen op zoom

Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

>
<
Tafel reserveren