Bowlen Bergen op Zoom

BOWLEN IN OMGEVING BERGEN OP ZOOM

Zoek jij nog een leuke plek om te bowlen in omgeving Bergen op Zoom? Bij Playdôme Roosendaal ben je aan het juiste adres. Kom bowlen in Alpijnse sfeer, met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis. We zijn gevestigd op een afstand van 15 minuten rijden vanaf Bergen op Zoom.

LEUKSTE ACTIVITEIT VOOR IEDEREEN

Kom bowlen in omgeving Bergen op Zoom. We beschikken over 10 bowlingbanen waar je met maximaal 6 personen per baan kan bowlen. Bowlen is een activiteit geschikt voor jong en oud. Kom met een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, vriendengroep of jouw gezin. Playdôme Roosendaal biedt ook een nieuwe spelvariant, Hyperbowlen. Lees snel verder..

DE PERFECTE MIX VAN BOWLING EN GAMING

Heb jij al kennisgemaakt met hyperbowlen? Een spelvariant van het klassiek bowlen waarbij de bumpers onderdeel van het spel zijn. Raak met de bowlingbal de kleurrijke targets voordat de pins worden geraakt. Zo vermenigvuldig je de score met x2, x3, x5 of zelfs x10. Het hyperbowlen heeft verschillende spellen met diverse moeilijkheidsgraden. Benieuwd naar het hyperbowlen? Leer hier de blog met nog meer informatie over onze bowlingspellen.

Natuurlijk kan je bij ons ook traditioneel bowlen. Of kies voor de Mad Games, spellen gebaseerd op het traditioneel bowlen. Probeer bijvoorbeeld de Battle of the lanes, Character Factory of Bowlin’hood. Bowlen in omgeving Bergen op Zoom was nog nooit zo leuk!

WINNAAR BCM DESIGN AWARDS 2021

Wist je dat Playdôme Roosendaal de prijs van Best New International Hybrid Interior heeft mogen ontvangen? Begin 2022 werd Playdôme Roosendaal officieel genomineerd voor de BCM Design Awards 2021. Wij zijn enorm trots op de gewonnen prijs! Bekijk hier het officiële persbericht.

COMPLEET DAGJE UIT

Kom bowlen in omgeving Bergen op Zoom en maak er een compleet dagje uit van. Naast het bowlen biedt Playdôme Roosendaal nog 5 andere vrijetijdsactiviteiten aan. Kom hakbijl gooien in een bosrijke omgeving, shuffleboarden op ons shuffledeck, lasergamen in de Alpijnse bergen of ga de strijd aan tijdens een potje playkarten. Koop hier je tickets voor een compleet dagje uit of kom met ons in contact via info@playdome.nl, +31 165 570 777 of onderstaand contactformulier.

Bowlen Bergen op Zoom

Bowlen bergen op zoom

Bowlen Bergen op Zoom

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering