Bowlen in omgeving Wouw

BOWLEN IN WOUW

Wil jij bowlen in omgeving Wouw? Stop met zoeken! Kom bowlen bij Playd么me Roosendaal. Een locatie gevestigd op Leisurepark Roosendaal op 5 minuten rijden vanaf Wouw. De leukste locatie om te bowlen met een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, vriendengroep of voor een leuk dagje uit met het gezin. Koop hier je tickets voor聽jouw bowlingbaan.

HYPERBOWLEN

Het traditionele bowlen ken je vast wel, maar heb je ook al kennisgemaakt met hyperbowlen? Hyperbowlen is een spelvariant waarbij de bumpers onderdeel van het spel zijn. Zo gaat geen worp meer verloren! Ook kan je hiermee extra punten verdienen. Gooi de kegels om via de ledbumpers om de punten te vermenigvuldigen.

De spellen tijdens het hyperbowlen zijn oneindig. Zo wordt bowlen in omgeving Wouw alleen maar leuker! Ontdek de Mad Games, spellen gebaseerd op het traditioneel bowlen.

馃幊 Battle of the lanes
馃幊 Bowlin鈥檋ood
馃幊 Character Factory & Monster Factory

Bowlen in omgeving Wouw was nog nooit zo leuk! Wil je meer informatie over onze bowlingspellen? Check hier de blog met meer informatie.

PRISJWINNENDE BOWLINGCENTER

De bowling van Playd么me Roosendaal heeft een prijs gewonnen voor Best New International Hybrid Interior voor de BCM Design Awards 2021. Wij zijn enorm trots dat we deze prijs hebben mogen ontvangen! Lees hier het persbericht.

MULTI ACTIVITY CENTER

Bij Playd么me Roosendaal kan je bowlen op 茅茅n van de tien bowlingbanen. Wil je naast het bowlen in omgeving Wouw ook iets anders doen? Wij bieden nog andere vrijetijdsactiviteiten aan namelijk: shuffleboarden, hakbijl gooien, lasergamen en playkarten. Maak het dagje compleet door een bezoek te brengen aan de horeca. Ook met mooi weer zijn wij de leukste locatie, neem dan plaats in de Biergarten. Alle ingredi毛nten zijn aanwezig voor het leukste dagje weg!

De Alpen, dat is het thema dat centraal staat binnen Playd么me Roosendaal. Het thema is overal in doorgevoerd. Tijdens het hyperbowlen kijk je uit op het wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis verlicht door maar liefst 1300 ledlampjes. Geniet van de warme Alpijnse sfeer.

RESERVEER NU JE DAGJE UIT

Bowlen in omgeving Wouw kan bij Playd么me Roosendaal. Ben jij overtuigd geraakt van het hyperbowlen en ben je benieuwd naar de verschillende games? Boek dan nu je dagje uit door hier je tickets te kopen. Of neem contact met ons op via info@playdome.nl, +31165 570 777 of onderstaand contactformulier. Let鈥檚 play!

Bowlen Breda

Bowlen in omgeving Breda

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering