Dagje uit tijdens de meivakantie

Dagje uit tijdens de meivakantie

De meivakantie komt er weer aan! Het ideale moment om er lekker op uit te gaan met het gezin. Kom naar Playdôme Roosendaal! Een activiteitencentrum in Roosendaal waar genoeg te doen is voor het hele gezin. In deze blog geven we jou 3 redenen om vandaag nog het leukste dagje uit te plannen.

Activiteiten voor jong en oud

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens een potje shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Blijf lekker eten in onze horeca

Wist je dat Playdôme Roosendaal ook een eigen restaurant heeft? Maak het dagje weg compleet en bezoek ons restaurant. Ga voor de specialiteit van onze kok, schnitzels. Of smul van een frankfurter knakworst, flammkuchen of apfelstrudel. Bekijk hier de uitgebreide menukaart!

Het dagje weg gaat altijd door

Of het nu gaat regenen of stormen, het dagje weg naar Playdôme Roosendaal kan altijd doorgaan! Onze activiteiten zijn namelijk overdekt, zodat je niet thuis hoeft te blijven. Gaat de zon schijnen en wil je genieten van het lenteweer? Ook met het mooie lenteweer zijn wij het juiste adres voor jullie dagje weg. Neem vooraf, tijdens of na afloop van de activiteiten plaats in de Playdôme Biergarten. De Biergarten is een terras gelegen in onze tuin en is de hele zomer geopend (vanaf 1 mei)!

Heb je zondag 8 mei niks te doen? Kom dan naar de opening van de Biergarten. Wij trakteren op borrelhapjes en de entree is gratis! En.. het is Moederdag, dus verras je moeder en neem haar mee naar het gezelligste terras. Kom gezellig langs! Dan gaan we proosten op de opening en op de allermooiste zomer die gaat komen.

Kom langs!

Dus ben je op zoek naar het leukste dagje weg in de meivakantie? Plan dan zeker een bezoek naar Playdôme Roosendaal tijdens onze ruime openingstijden. Koop hier je tickets of neem contact met ons op via info@playdome.nl, +31 165 570 777 of onderstaand contactformulier. Tot snel!

Tafelreservering