Kinderactiviteiten Noord-Brabant

KINDERACTIVITEITEN NOORD-BRABANT

Zoek jij nog leuke kinderactiviteiten in Noord-Brabant om te doen? Kom met de kinderen naar Playd么me Roosendaal! We bieden vier supertoffe kinderactiviteiten aan voor een onvergetelijk dagje weg. Maak de dag compleet door een bezoek te brengen aan onze horeca. Kortom, wij zijn de ideale locatie om er lekker op uit te gaan met kinderen.

ONTDEK DE LEUKSTE KINDERACTIVITEITEN

Playd么me Roosendaal is een activiteitencentrum in Roosendaal waar genoeg te doen is voor kinderen. De leukste locatie met kinderactiviteiten in Noord-Brabant. Neem ze mee voor een dag vol plezier!

Hyperbowlen
Playkarten
Lasergamen
Funcurlen

De traditionele kinderactiviteiten in Noord-Brabant zijn in een nieuw jasje gestoken. Kijk bijvoorbeeld naar het hyperbowlen, een combinatie van klassiek bowlen en gaming waarbij de bumpers onderdeel van het spel zijn. Zo gaat geen worp verloren! Maar, dat is niet het enige. Bij het lasergamen krijg je een instructie door middel van een hologram. Tijdens het funcurlen zorg jij ervoor dat de curlingstenen weer naar het begin van de baan worden geschoven. De geur van benzine is verleden tijd met onze elektrische karts!

SMULLEN IN DE HORECA

Kom lekker smullen in ons schnitzelrestaurant! Een restaurant waarin wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken serveren zoals schnitzels, grillteller en goulash. Komen jullie lunchen, dineren of borrelen? Bekijk de mogelijkheden in de horeca.

Is het lekker weer? Neem dan plaats in onze Biergarten! Een terras gelegen in de tuin van Playd么me Roosendaal waar je de hele zomer kan geniet van kaiserwetter. Is er slecht weer voorspeld? Een dagje weg naar Playd么me Roosendaal kan altijd doorgaan. Met de combinatie van binnen- en buitenfaciliteiten bieden wij 100% doorgangsgarantie.

KINDERFEESTJE VIEREN BIJ PLAYD脭ME ROOSENDAAL聽

Een kinderfeestje is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Vier je kinderfeestje bij Playd么me Roosendaal! De verschillende kinderactiviteiten in Roosendaal zijn perfect geschikt voor een kinderfeestje. Na de activiteit kunnen de kinderen genieten van chips en ranja. Ook mogen ze kiezen uit frietjes met schnitzel of frietjes met Frankfurter knakworst. Dat wordt smullen!

PLAN JE DAGJE WEG BIJ PLAYD脭ME ROOSENDAAL聽

Dus ben jij op zoek naar leuke kinderactiviteiten in Roosendaal? Reserveer bij Playd么me Roosendaal! Bestel hier je tickets of neem contact met ons op via +31 165 570 777, info@playdome.nl of onderstaand contactformulier.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kinderactiviteiten Roosendaal

Kinderactiviteiten Roosendaal

Kinderactiviteiten Roosendaal

>
<
Tafel reserveren