Proost in de Playdôme Biergarten

Proost in de Playdôme Biergarten

Het voorjaar is aangebroken en de zomer is in aantocht. Ben je op zoek naar een gezellig terras in omgeving Roosendaal waar je kan genieten van jouw favoriete drankje? Lees dan snel verder en kom meer te weten over de Playdôme Biergarten.

Ontdek onze Biergarten

De Biergarten ligt verscholen in de tuin van Playdôme Roosendaal. Playdôme Roosendaal is gelegen op Leisure Park Roosendaal, op 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Roosendaal. Op ons terras hebben we plek voor ruim 300 gasten! Neem plaats op één van de picknicktafels, ga staan aan de unieke statafels of kom chillen in de strandstoelen aan het water. Zing ondertussen mee met de leukste Après-ski hits.

Hapje en drankje

Zie jij jezelf al zitten met een (bier)cocktail in je ene hand en een overheerlijke Alpensnack in je andere hand? Of ga je liever voor een grillteller van de Playdôme grill? Hoe dan ook, voor iedereen hebben we wat lekkers op de Biergarten menukaart staan. Of bestel iets van de reguliere menukaart of drankenkaart. Dat wordt smullen!

Het leukste dagje weg met lekker weer

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens een potje shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Tot snel!

Ontdek het nieuwste terras in Roosendaal met jouw vrienden of familie. Reserveer hier een tafel in de Playdôme Biergarten of bestel je tickets voor een activiteit. Tip! Bij lekker weer organiseren we onze events buiten op het terras. Laat de zomer maar komen!