Onbeperkt spelen tijdens playday

Wat ga jij in de zomervakantie doen?

Kom onbeperkt spelen bij Playdôme Roosendaal! Ideaal voor een dagje weg met het hele gezin in de zomervakantie. Iedere zondag in augustus is het een bijzondere speeldag waarmee je met 1 ticket toegang krijgt tot de 5 activiteiten. Gegarandeerd een dag vol plezier!

Wat is er te doen bij Playdôme Roosendaal?

Van ’s middags tot ’s avonds kan je genieten van de 5 activiteiten. Speel het unieke (hyper)bowlen waarbij de bumpers onderdeel van het spel zijn. Zo gaat geen worp meer verloren! Daag je familie uit voor een potje funcurlen. En wat is makkelijker dan een robot die de curlingstenen weer terugschuift? Of kom met jouw gezelschap lasergamen. Alvorens de sessie van start gaat krijg je een instructie door middel van een hologram. Hoe uniek! Voor de durfals hebben we de activiteit hakbijl gooien (18+) en het karten op onze kartbaan met elektrische karts. Dus wil jij onbeperkt karten? Dat is mogelijk.😉

Geniet ondertussen van een hapje en drankje

Op een zomerse dag snak je naar verfrissing. Neem dan plaats op het terras in onze tuin en bestel een heerlijk gekoeld drankje. Of kies een ijsje uit het uitgebreide assortiment. Tijdens het dagje weg een hapje eten? Bestel een (Alpijns) gerecht van de zomerkaart. Zo maak je er een compleet dagje weg van.

Playday verjaardagseditie

Zin in een feestje? Kom dan naar de Playday verjaardagseditie op zondag 14 augustus en vier de 1e verjaardag van Playdôme Roosendaal. En.. wie jarig is trakteert! Daarom voegen we leuke extra’s toe aan deze editie. Wat deze extra’s zijn houden we nog even geheim.

Reserveer jouw tickets

Kortom in augustus kun je een uniek dagje weg beleven bij Playdôme Roosendaal. Reserveer alvast jouw tickets zodat je zeker bent van een onvergetelijk dagje weg. Het leukste dagje weg in de zomervakantie voor 39,50 per persoon. Of profiteer van een voordelig tarief met een groepsticket (4 personen) voor 31,25 per persoon. Naar welke activiteit kijk jij het meeste uit?

*Klik hier voor meer informatie en de spelregels.

Kinderfeestje Bergen op Zoom

Activiteiten Bergen op Zoom

Activiteiten Bergen op Zoom

Activiteiten Bergen op Zoom

Bowlen Zevenbergen

Kinderfeestje Etten-leur

>
<
Tafel reserveren