Karten in Steenbergen

Karten in Steenbergen

Altijd al eens écht willen karten in de omgeving van Steenbergen? Ontdek de kartbaan van Playdôme Roosendaal! Door onze ligging aan de snelweg A17/A58 zijn wij eenvoudig te bereiken. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek onze indoor kartbaan.

Electric kart, but different

Tijdens het karten in in de omgeving van Steenbergen kart je in elektrische karts bij Playdôme Roosendaal. De 26 karts zijn volledig elektrisch waardoor het geluid van de motoren en de geur van benzine verleden tijd is. Wist je dat er nog meer voordelen zijn van elektrisch karten?

🏎️ Topsnelheid: de kart zit sneller op topsnelheid waardoor het racen uitdagender is en sneller gaat.

🏎️ Achteruit rijden: door de zilveren knop, links boven op het stuur, ingedrukt te houden en gas te geven, kan je zelfs achteruit rijden.

🏎️ Kleding: nog een voordeel is dat bij elektrisch karten het niet nodig is om een overall aan te trekken. Bij Playdôme Roosendaal mag je in je eigen kleding in de kart zitten.

Benieuwd naar alle voordelen van elektrisch karten? Lees de blog hier.

Playdôme Speed Night

Kan jij geen genoeg krijgen van het karten in de omgeving van Steenbergen? Dan hebben we iets leuks voor jou! De Playdôme Speed Night is een avondvullend programma voor de echte snelheidsduivels. Het arrangement bestaat uit een training, kwalificatie en finaleheat. Ontvang de beste tips en tricks en wie weet word jij de beste coureur van de avond.

Wist je dat de karts van Playdôme Roosendaal beschikken over een boostknop? De boostknop kan alleen gebruikt worden tijdens de Playdôme Speed Night. Neem deel aan de Playdôme Speed Night en gebruik de boostknop tijdens de finaleheat vanaf de grid. Iedere ronde krijg je 5 seconden een extra boost. Het is te vergelijken met de DRS in de Formule 1.

Onbeperkt Playkarten

Voor de échte kartliefhebbers hebben we elke zondag in de even weken het onbeperkt playkarten. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur krijg jij meermaals de kans te laten zien wat je in huis hebt op ons 350 meter lange kartparcours! Je gaat de strijd aan met andere kartfanaten en rijdt minimaal 4 sessies, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Ontdek alle activiteiten

Karten in de omgeving van Steenbergen is natuurlijk tof! Maak de dag nog leuker door het uit te breiden met één van onze andere activiteiten. Zo kan je bij ons ook hyperbowlen, shuffleboarden, lasergamen en hakbijl gooien. Bezoek tussendoor onze horeca voor een hapje en drankje of neem plaats in de Playdôme Biergarten. Alle ingrediënten zijn in huis voor het leukste dagje weg!

Karten was nog nooit zo leuk!

Trommel je vrienden en familie op en kom karten in de omgeving van Steenbergen bij Playdôme Roosendaal! Zet jij het nieuwste baanrecord? Koop je tickets hier en reserveer direct een datum en startmoment. Kom je liever eerst met ons in contact? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering