3 redenen voor jullie zakelijke borrel

3 redenen waarom jij een eindejaars- of nieuwjaarsborrel moet organiseren bij Playdôme!

Het einde van het jaar 2022 is weer in zicht. Dit jaar kunnen we hopelijk weer goed afsluiten samen met onze collega’s! We kunnen en mogen weer eindejaars- en/of nieuwjaarsborrel organiseren. Hieronder geven we 3 redenen waarom jij dit moet vieren bij Playdôme Roosendaal!

 

  1. Warme Alpijnse Sfeer

Playdôme Roosendaal is een locatie met een uniek thema. Playdôme is geheel ingericht op het Alpijnse thema. Wanneer je binnen komt, waan je jezelf in de Alpen. Het pand heeft dus een winterse sfeer, ideaal om je eindejaar- of nieuwjaarsborrel hierin te organiseren. Natuurlijk is het pand in de periode van de feestdagen extra knus en gezellige aangekleed met verschillende kerstattributen.

  1. Horeca en 5 activiteiten onder een dak

Bij Playdôme Roosendaal hebben we 5 activiteiten en horecagelegenheid onder één dak. Ideaal om de eindejaar- of nieuwjaarsborrel te combineren met een teambuilding. Kom funcurlen in onze gletsjer. Wist je dat Playdôme Roosendaal één van de twee locaties in Nederland is waar de activiteit wordt aangeboden? Nu ook met nieuwe spellen! Liever iets stoerder uitproberen? Haal de houthakker in jezelf naar boven en laat zien dat jij als eerste in de roos kan gooien tijdens een potje hakbijl gooien. Speel een potje hyperbowlen met uitzicht op het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Iedereen kan nu winnen want de bumpers zijn onderdeel van het spel! Is jouw team heel fanatiek en zijn het echte snelheidsduivels? Probeer onze elektrische karts uit en rijdt door een unieke gethematiseerde omgeving, de Alpijnse bergen. Ideaal voor een actieve teambuilding; lasergamen! Ga de strijd tegen elkaar aan tijdens the battle of the mountain. Sinds november is de hal veranderd en is het spel nog leuker geworden.

Voor, tijdens en na kun je natuurlijk genieten van onze horecagelegenheid. Wil jij graag een ontvangst met iets lekkers? Of liever een snack tijdens de activiteit(en)? Wij kunnen voor jullie een mooi programma samenstellen en hierbij verschillende horecacomponenten aan toevoegen. Liever alleen gebruik maken van de horeca? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij gaan graag met je in gesprek voor een leuk voorstel.

  1. Werkkostenregeling

Wist je dat je de werkkostenregeling kan inzetten voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes en kerstgeschenken? De WKR houdt in dat je als werkgever een deel van het fiscale loon mag besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor je werknemers! Ideaal voor wanneer je een bedrijfsuitje, teambuilding of eindejaar- of nieuwjaarsborrel wilt organiseren. Lees hier meer over wat de WKR is en hoe je dit kan inzetten!

 

Tafel reserveren