Vacature Teamleider horeca


Wat zet je op je CV? Teamleider horeca bij Playdôme Roosendaal.

 

Als teamleider horeca ben jij grotendeels verantwoordelijk voor wat er binnen de gezellige horeca van Playdôme gebeurt.

 

Werken was nog nooit zo leuk! Kom jij ons team versterken? De medewerkers van de horeca van Playdôme zorgen dat het de gast aan niets ontbreekt. Samen met alle collega’s werk je dagelijks aan het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten.

 

Vandaag start jouw werkdag met het sales overleg. Nadat je het afgelopen weekend hebt besproken, spreek je samen met jouw sales collega de (grote) partijen voor aankomende week door. Tijdens je overleg krijg je een belletje van een van je teamleden; helaas, een ziekmelding. Je rondt het overleg af en duikt snel achter de computer. Je wilt namelijk nog het rooster voor komende periode afmaken voordat je de dienst op de vloer overneemt.

 

Op de werkvloer ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze horeca en krijgt dus verschillende vragen van collega’s en gasten. Een van de marketingcollega’s vraagt of je al een idee hebt voor de maandelijkse thema-avond in de horeca. Tijdens jouw dienst op de vloer voorzie je de gasten van hun bestelde dranken en heerlijke gerechten. Tijdens het bijvullen van de koffiemachine loopt de teamleider van de back-office voorbij en vraagt of we volgende week tòch niet een half uurtje eerder open kunnen voor die ene groep. Ook loop je nog een keer extra het restaurant rond, vanwege de vakantieperiode zitten er een hoop gasten en je wilt niet dat het hun aan iets ontbreekt.

 

Na je pauze neemt een collega je over. Je hebt een afspraak met de chef om de vernieuwde menukaart voor het komende seizoen door te lopen, volgende week zal je namelijk een advies uitbrengen aan het management en hiervoor heb je alle informatie over de gerechten nodig. Daarna ga jij je voorbereiden op de teamtraining van vanavond. Als teamleider borg je de normen en waarden welke door Playdôme zijn opgesteld en motiveer, stimuleer en corrigeer je het team waar nodig. Vanavond staat de training in het teken van gastgerichtheid. Tijdens de training mag je bekendmaken dat het team de gezamenlijke (upsell) doelen van afgelopen maand gehaald heeft. Complimenten dus!

 

Voordat je naar huis gaat check je nog een laatste keer de computer. Zijn er eventueel nog klachten of bijzonderheden genoteerd? Is de barvoorraad nog voldoende op orde of heb je nog belangrijke e-mails ontvangen? Je doet een laatste sluitrondje en wacht tot je collega’s ook klaar zijn om huiswaarts te gaan.

Morgen weer een nieuwe dag met op de planning: een sollicitatiegesprek, het kwartaaloverleg met andere teamleiders en in de avond een bedrijfsevent van 150 personen waar je al weken naar uitkijkt!

 

Over jouw team

Jouw team is een visitekaartje van Playdôme! Onze horeca draagt bij aan het bieden van een onvergetelijk bezoek aan onze gasten en is onderdeel van een (dagvullend) programma waarin je in de organisatie en uitvoering hiervan wordt bijgestaan door operationele en commerciële collega’s. Ons nieuw te vormen horecateam zal naar verwachting gaan bestaan uit 40 collega’s.

 

Onze ambitie is om onze ondersteunende horeca op termijn te laten groeien tot een uniek horecaconcept met een autonome aantrekkingskracht.

 

Over Playdôme

Playdôme staat voor ‘samen blijven spelen’!

We brengen bekende leisure activiteiten samen in een Family Entertainment Center (FEC) en innoveren deze zodat iedere gast een unieke ervaring heeft in een vertrouwde omgeving. We verrassen gasten continu en dagen onze gasten uit om grenzen te verleggen en herinneringen te maken met hun naasten. Dit doen we met liefde en passie voor ons vak, (samen met) onze collega’s en door onze gastgerichtheid.   

 

Ons doel? Door een prettige en positieve werkomgeving en sfeer blijven collega’s langjarig aan ons verbonden. Collega’s werven is geen probleem. We hebben de ambitie om binnen 5 jaar het beste FEC van Nederland en, binnen deze branche, de beste werkgever van Nederland te zijn. Onze standplaats is Roosendaal, maar we zijn ambitieus en hebben de ambitie om internationaal door te groeien. De organisatie en haar partners zijn altijd in beweging. Je moet het dus leuk vinden om te anticiperen en in te springen op verandering! 

 

Gastgerichtheid is onze belangrijkste aandeelhouderswaarde. We zijn goed in het samenbrengen van en het in hun kracht zetten van onze collega’s wat zichtbaar is in beleid, teamspirit en de gemoedelijke familiaire sfeer. Samenwerken was nog nooit zo leuk! We zorgen voor korte lijntjes met je collega’s, mogelijkheden om je steentje bij te dragen in de maatschappij en voor unieke extra’s zoals je van ons mag verwachten. Kortom: alle ingrediënten om elke dag fluitend naar ons te komen en weer fluitend huiswaarts te gaan!

 

Over jou

  • Je bent in het bezit van de benodigde papieren/diploma’s (sociale hygiëne, HACCP, geldig EHBO en/of BHV diploma)
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de horeca
  • Je hebt affiniteit met de Leisure branche
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent een echte aanvoerder en hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring in een leidinggevende/aansturende rol
  • Je bent een gastheer/gastvrouw pur sang en bent niet bang op voor een groep te staan
  • Je hebt commercieel inzicht en grijpt kansen als deze zich voordoen

 

… We laten ons graag verrassen door wat jij denkt nog extra te kunnen bieden!

 

Solliciteren?

Als je graag deel wilt uitmaken van ons team en je kan jezelf vinden in bovenstaande vacature, dan horen wij graag van je! Stuur jouw cv en een persoonlijke videoboodschap als motivatie naar info@playdome.nl t.a.v. Sydney Broos.

 

Solliciteren kan tot en met 30 april 2021.

 

En vergeet niet, we werken in een branche met seizoensinvloeden, variabele werktijden en variabele diensten kunnen hier dus bij horen. 

Het betreft een fulltime functie van 40 uur, ingangsdatum: juni/juli in overleg.

 


Rating: 5 sterren
1 stem